Photoshoot med profesjonell fotograf!

Profesjonelle bilder

Som nyfødt tv-stjerne i Mitt kjøkken ruler følte jeg for å gi bloggen en kraftig makeover med nytt design og nye bilder. Ettersom jeg også ønsket å markedsføre mitt cateringfirma, var det ønskelig å bruke en profesjonell fotograf til å ta portrett av meg i full kokkemundur.

Vil du se alle bildene?

Min blogg er flyttet over på wordpress - følg linken:

http://www.kulinariskfanatisme.no/2016/04/23/hege-fjellberg-foto/


 

Hege Fjellberg foto

Etter å ha undersøkt litt fikk jeg flere anbefalinger om å ta kontakt med en meget dyktig dame som heter Hege Fjellberg. Hun jobber som profesjonell fotograf og eiere fotostudioet Fjellberg Foto A har eget fotostudio midt i Trondheim sentrum, og fikk gode skussmål fra sine kunder.

Hege Fjellberg jobber som profesjonell fotograf og eier fotostudioet Fjellbergfoto AS.

www.fjellbergfoto.no

Skjermbilde

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar


Søk i bloggen


Hege Ranita Karlstad

Hege Ranita Karlstad

Jeg er en svært ivrig matfanatiker, som vokste opp på Hitra, men bor i dag i Trondheim. Jeg er stadig på jakt etter nye og spennende matgleder, og setter ekstra stor pris på gode og kortreiste råvarer.

Visjonen med bloggen er å inspirere andre til å oppdage hvilke fantastiske muligheter som finnes innen matlaging, samt bevissthet rundt hvordan råvarer produseres.

Sommeren 2013 vant jeg «NM i Streetfood» arrangert av Matprat, og fikk 1. og 2. plass i «Årets hjemmekokk». Jeg tar også på meg oppdrag hvor private selskaper ønsker å leie meg inn som «Hjemmekokk».

Kontakt: hegekarlstad@hotmail.no

Reklame

Medlem av

Matbloggtoppen
Matprat

Design av

Cathrine @ crazybeautifuldesign
hits