Vi vant innledende runde i Mitt kjøkken ruler!

Første uke er over for Trønderbataljonen! Grevinnen & Hovmesteren kan nyte en liten seier før de igjen skal kastes til ulvene under finaleukene i Oslo

Les MKR BACKSTAGE på min blogg nå:

http://www.kulinariskfanatisme.no/2016/04/14/mitt-kjokken-ruler-i-tromso-dag-4-2/

Bloggen er flyttet over til wordpress, følg linken :)

 

Forventninger

Skjoldmøyene fra Troms har lovet oss en opplevelse vi sent skal glemme, og har dermed satt forventningene til seg selv skyhøyt. Kan de leve opp til dem? Vil de slå oss ned i støvlene?

IMG_8056

Turtelduene ligger nå nederst på listen og frykten for å tape ligger som en klam hånd over dem begge mens de smiler tappert. Grevinnen og hovmesteren krysser fingrene for at de klarer å klore seg fast på toppen, men også de kjenner at det blåser opp til kamp.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar


Søk i bloggen


Hege Ranita Karlstad

Hege Ranita Karlstad

Jeg er en svært ivrig matfanatiker, som vokste opp på Hitra, men bor i dag i Trondheim. Jeg er stadig på jakt etter nye og spennende matgleder, og setter ekstra stor pris på gode og kortreiste råvarer.

Visjonen med bloggen er å inspirere andre til å oppdage hvilke fantastiske muligheter som finnes innen matlaging, samt bevissthet rundt hvordan råvarer produseres.

Sommeren 2013 vant jeg «NM i Streetfood» arrangert av Matprat, og fikk 1. og 2. plass i «Årets hjemmekokk». Jeg tar også på meg oppdrag hvor private selskaper ønsker å leie meg inn som «Hjemmekokk».

Kontakt: hegekarlstad@hotmail.no

Reklame

Medlem av

Matbloggtoppen
Matprat

Design av

Cathrine @ crazybeautifuldesign
hits