Siste og avgjørende runde for trønderbataljonen!

I kveld er siste og avgjørende runde for trønderbataljonen! Hvem vinner? Hvem taper? Klarer Skjoldmøyene å tvinge oss ned på knærne og stjele seieren?

Følg med på Mitt kjøkken ruler ? TVN 20:30

Les også MKR Backstage her på bloggen rett etter programmet ? 21:35.

OBS: Bloggen er flyttet over på wordpress - følg linken under:

http://www.kulinariskfanatisme.no/2016/04/14/siste-og-avgjorende-runde-for-tronderbataljonen/

Les et utdrag her:

Forventninger

Skjoldmøyene fra Troms har lovet oss en opplevelse vi sent skal glemme, og har dermed satt forventningene til seg selv skyhøyt. Kan de leve opp til dem? Vil de slå oss ned i støvlene?

IMG_8056

Turtelduene ligger nå nederst på listen og frykten for å tape ligger som en klam hånd over dem begge mens de smiler tappert. Grevinnen og hovmesteren krysser fingrene for at de klarer å klore seg fast på toppen, men også de kjenner at det blåser opp til kamp.

IMG_8102

Et levende maleri

Vi fraktes inn til en idyllisk hytte med en majestetisk utsikt. Skjoldmøyene har dekket på et nydelig bord utendørs, og rammen rundt består av mektige fjell i kontrast mot blått hav. Solen bader velvillig det hele i et lys av gull, og vi befinner oss som i et levende maleri. Det er nærmest så jeg forventer å se Peer Gynt komme ridende ned den bratte fjellsiden på en hvit geit.

Følg med ? les resten av Backstage her kl 21:35!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar


Søk i bloggen


Hege Ranita Karlstad

Hege Ranita Karlstad

Jeg er en svært ivrig matfanatiker, som vokste opp på Hitra, men bor i dag i Trondheim. Jeg er stadig på jakt etter nye og spennende matgleder, og setter ekstra stor pris på gode og kortreiste råvarer.

Visjonen med bloggen er å inspirere andre til å oppdage hvilke fantastiske muligheter som finnes innen matlaging, samt bevissthet rundt hvordan råvarer produseres.

Sommeren 2013 vant jeg «NM i Streetfood» arrangert av Matprat, og fikk 1. og 2. plass i «Årets hjemmekokk». Jeg tar også på meg oppdrag hvor private selskaper ønsker å leie meg inn som «Hjemmekokk».

Kontakt: hegekarlstad@hotmail.no

Reklame

Medlem av

Matbloggtoppen
Matprat

Design av

Cathrine @ crazybeautifuldesign
hits