Mitt kjøkken ruler hos Grevinnen & Hovmesteren

D-day er vel gjennomført og vi har fått en hyggelig ledelse så langt! Vil du vite hvordan kvelden opplevdes Backstage så gå inn på bloggen og les! Jeg kan love deg at inntrykket av stålkontroll på tv-skjermen er langt fra min egen opplevelse av ragnarokk og nærere døden har jeg aldri vært!

Les les, og del del hvis du liker det du ser!

OBS: Bloggen er flyttet til wordpress - trykk på linken:

http://www.kulinariskfanatisme.no/2016/04/13/mitt-kjokken-ruler-hos-grevinnen-hovmeste

Les et utdrag her:

D-day.

IMG_7902

Endelig. Herregud.

Jeg spretter opp av sengen kl 07, full av adrenalin og spenning raser jeg gjennom klærne og hopper i dusjen. Eller var det motsatt?

Etter å ha tilbrakt de to siste døgn i en ekstrem boble av kameraer, mat, konkurranse og frynsete nerver, føler jeg meg nesten litt manisk. Vill i blikket kaster jeg meg inn i min røde tyttebær-bil og suser avgårde.

Restaurant Grevinnen & Hovmesteren skal i kveld tvinge konkurrentene ned i knestående, mens de eksploderer innvendig av kulinariske fanfarer.

Alvorets time

Etter en rask handlerunde og litt finpussing av restauranten, står vi bare å vibrerer i spenning etter å skride til verket.

Alvorets time tikker nådeløst nærmere, og med store øyne stirrer vi på klokken som skal begynne å telle ned de tre korte timene vi har til å forberede måltidet.

IMG_0142

Der. Showtime. Vinn eller forsvinn.

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar


Søk i bloggen


Hege Ranita Karlstad

Hege Ranita Karlstad

Jeg er en svært ivrig matfanatiker, som vokste opp på Hitra, men bor i dag i Trondheim. Jeg er stadig på jakt etter nye og spennende matgleder, og setter ekstra stor pris på gode og kortreiste råvarer.

Visjonen med bloggen er å inspirere andre til å oppdage hvilke fantastiske muligheter som finnes innen matlaging, samt bevissthet rundt hvordan råvarer produseres.

Sommeren 2013 vant jeg «NM i Streetfood» arrangert av Matprat, og fikk 1. og 2. plass i «Årets hjemmekokk». Jeg tar også på meg oppdrag hvor private selskaper ønsker å leie meg inn som «Hjemmekokk».

Kontakt: hegekarlstad@hotmail.no

Reklame

Medlem av

Matbloggtoppen
Matprat

Design av

Cathrine @ crazybeautifuldesign
hits