MKR hos Grevinnen & Hovmesteren - Dag 3

Følg med på TVN i kveld kl 20:30!

I dag er det endelig vår tur til å svette over grytene, mens alt som kan gå galt går galt. Kommer vi i mål? Redder vi desserten? Tilfredsstiller vi våre gjesters sarte og kresne smaksløker?

Les også MKR Backstage her på bloggen rett etter programmet, kl 21:35!

OBS: Bloggen er flyttet til wordpress - trykk på linken:

http://www.kulinariskfanatisme.no/2016/04/13/mitt-kjokken-ruler-hos-grevinnen-hovmeste

Les et utdrag her:

D-day.

IMG_7902

Endelig. Herregud.

Jeg spretter opp av sengen kl 07, full av adrenalin og spenning raser jeg gjennom klærne og hopper i dusjen. Eller var det motsatt?

Etter å ha tilbrakt de to siste døgn i en ekstrem boble av kameraer, mat, konkurranse og frynsete nerver, føler jeg meg nesten litt manisk. Vill i blikket kaster jeg meg inn i min røde tyttebær-bil og suser avgårde.

Restaurant Grevinnen & Hovmesteren skal i kveld tvinge konkurrentene ned i knestående, mens de eksploderer innvendig av kulinariske fanfarer.

Alvorets time

Etter en rask handlerunde og litt finpussing av restauranten, står vi bare å vibrerer i spenning etter å skride til verket.

Alvorets time tikker nådeløst nærmere, og med store øyne stirrer vi på klokken som skal begynne å telle ned de tre korte timene vi har til å forberede måltidet.

IMG_0142

Der. Showtime. Vinn eller forsvinn.

Les fortsettelsen på bloggen rett etter programmet i kveld!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar


Søk i bloggen


Hege Ranita Karlstad

Hege Ranita Karlstad

Jeg er en svært ivrig matfanatiker, som vokste opp på Hitra, men bor i dag i Trondheim. Jeg er stadig på jakt etter nye og spennende matgleder, og setter ekstra stor pris på gode og kortreiste råvarer.

Visjonen med bloggen er å inspirere andre til å oppdage hvilke fantastiske muligheter som finnes innen matlaging, samt bevissthet rundt hvordan råvarer produseres.

Sommeren 2013 vant jeg «NM i Streetfood» arrangert av Matprat, og fikk 1. og 2. plass i «Årets hjemmekokk». Jeg tar også på meg oppdrag hvor private selskaper ønsker å leie meg inn som «Hjemmekokk».

Kontakt: hegekarlstad@hotmail.no

Reklame

Medlem av

Matbloggtoppen
Matprat

Design av

Cathrine @ crazybeautifuldesign
hits