MKR Backstage - Trønderbataljonen

Velkommen til min nye blogg hvor du kan lese om Mitt kjøkken ruler - BACKSTAGE dag 2

http://www.kulinariskfanatisme.no/2016/04/12/mitt-kjokken-ruler-pa-landet-dag-2-3/

Les et utdrag her - se resten på min nye blogg! :)

Neste dag er nok en flott soldag, og vi er klare for å ha det hemningsløst gøy på landet med gutta boys.

13001140_557436421093832_3852344139716698806_n

Å skue hunden på hårene

Jeg suser avgårde i anvist retning, kjører feil og får en sightseeing rundt hele Byneset på kjøpet, før jeg omsider ankommer gården på to hjul i svingene. Der blir vi som vanlig parkert i vente-modus, men denne dagen har jeg spist før jeg kom! Med andre ord allerede en hardbarka og rutinert tv-stjerne.

Jeg er spent på hva kvelden vil by av kulinariske opplevelser. Nå skal man ikke skue hunden på hårene, men guttas blekt rødmende og sjenerte vesen fra gårdagen, gjør at jeg forventer alt fra en kveld med Grandiosa til en skikkelig gourmetisk opplevelse. Det ryktes riktignok om en orgasmegaranti fra selveste odelsgutten, så dette kan jo bli spennende.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar


Søk i bloggen


Hege Ranita Karlstad

Hege Ranita Karlstad

Jeg er en svært ivrig matfanatiker, som vokste opp på Hitra, men bor i dag i Trondheim. Jeg er stadig på jakt etter nye og spennende matgleder, og setter ekstra stor pris på gode og kortreiste råvarer.

Visjonen med bloggen er å inspirere andre til å oppdage hvilke fantastiske muligheter som finnes innen matlaging, samt bevissthet rundt hvordan råvarer produseres.

Sommeren 2013 vant jeg «NM i Streetfood» arrangert av Matprat, og fikk 1. og 2. plass i «Årets hjemmekokk». Jeg tar også på meg oppdrag hvor private selskaper ønsker å leie meg inn som «Hjemmekokk».

Kontakt: hegekarlstad@hotmail.no

Reklame

Medlem av

Matbloggtoppen
Matprat

Design av

Cathrine @ crazybeautifuldesign
hits