Følg med på Mitt kjøkken ruler, TVN kl 20:30 i kveld!

Bloggen er nå fått nytt stilig design, og er flyttet over på wordpress:

http://www.kulinariskfanatisme.no/

Følg med på TVN i kveld, og les hva som foregikk BACKSTAGE her:

http://www.kulinariskfanatisme.no/2016/04/07/mkr-3/


I dag er den store dagen da jeg og min partner in crime, Ingvar Aune, skal trollbinde det norske folk med våre eksepsjonelle matkunnskaper på kjøkkenet!

Følg med på TVN kl 20:30!

Mitt Kjøkken Ruler har nå rulet over skjermen i et par uker, og denne uken er det trønderbataljonen i symfoni med to skjoldmøyer fra det ville Nord som skal friste lykken på kjøkkenet. Vi kan love mye armer og bein, svette fjes og ville blikk. Å lage mat med tidspress og et par kameralinser dyttet godt opp i nesen er ingen spøk!

Og vil du vite hva som foregikk bak kamera kan lese «Mitt kjøkken ruler Backstage» på min blogg. Dette er min personlige opplevelse av innspillingen skrevet med en snerten humor og krydret med personlige bilder. Jeg lover deg en god latter!

Følg også med på Ingvars matblogg latmat.no

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar


Søk i bloggen


Hege Ranita Karlstad

Hege Ranita Karlstad

Jeg er en svært ivrig matfanatiker, som vokste opp på Hitra, men bor i dag i Trondheim. Jeg er stadig på jakt etter nye og spennende matgleder, og setter ekstra stor pris på gode og kortreiste råvarer.

Visjonen med bloggen er å inspirere andre til å oppdage hvilke fantastiske muligheter som finnes innen matlaging, samt bevissthet rundt hvordan råvarer produseres.

Sommeren 2013 vant jeg «NM i Streetfood» arrangert av Matprat, og fikk 1. og 2. plass i «Årets hjemmekokk». Jeg tar også på meg oppdrag hvor private selskaper ønsker å leie meg inn som «Hjemmekokk».

Kontakt: hegekarlstad@hotmail.no

Reklame

Medlem av

Matbloggtoppen
Matprat

Design av

Cathrine @ crazybeautifuldesign
hits