Mitt kjøkken ruler - vi er med i morgen! Følg også med Backstage!

I morgen er den store dagen da jeg og min partner in crime, Ingvar Aune, skal trollbinde det norske folk med våre eksepsjonelle matkunnskaper på kjøkkenet!

Følg med på TVN kl 20:30!Mitt Kjøkken Ruler har nå rulet over skjermen i et par uker, og denne uken er det trønderbataljonen i symfoni med to skjoldmøyer fra det ville Nord som skal friste lykken på kjøkkenet. Vi kan love mye armer og bein, svette fjes og ville blikk. Å lage mat med tidspress og et par kameralinser dyttet godt opp i nesen er ingen spøk!

Og vil du vite hva som foregikk bak kamera kan lese «Mitt kjøkken ruler Backstage» på min blogg. Dette er min personlige opplevelse av innspillingen skrevet med en snerten humor og krydret med personlige bilder. Jeg lover deg en god latter!

(Følg også med på Ingvars matblogg latmat.no )

Se utdrag fra dag en nederst!

Nytt bloggdesign på wordpress

Det er også en stor dag for min blogg i morgen, da jeg har fått hjelp av en fantastisk flink Anders Watsveen, som har forbarmet seg over en stakkers blogger som er like god på datatekniske duppeditter som en dinosaur. Anders har oppfylt alle mine våte drømmer om en blogg med superstilig design på wordpress, og det gledes til å dele den med alle mine lesere.

Her vil du nå finne fire hovedkategorier:

  • Catering & Hjemmekokk
  • Oppskrifter
  • Mitt kjøkken ruler  - Backstage
  • Blogg

 

 
 

Utdrag «Mitt kjøkken ruler Backstage»

Her kan du lese et utdrag av «Mitt kjøkken ruler Backstage». Det vil beskrive min opplevelse hver dag i løpet av uken, og blir lagt ut rett etter hvert program er avsluttet, det vil si ca kl 21:35. Følg med, dette blir moro!!!

Mitt kjøkken ruler - Backstage - Dag 1

En våt og kald sommer har noe motvillig måttet vike for en glovarm tidlig høst, og vi kan nyte første dag som tv-stjerner badet i sol og varme.

 

Munnkurv

Nystriglet fra topp til tå ankommer vi første innspilling. Der blir alle deltagere plassert på en veranda med en munnkurv godt tredd nedover hodet. Hysj.

Ettersom vi er invitert på tre-retters middag, møter alle opp med en mild sult. Lite aner vi at det skal gå mange timer til vi blir forbarmet med mat. Vi lærer raskt og brutalt at innspilling av TV består av tre ting; vente, vente og vente.

Solen steker. Vi venter. Klein stillhet. Vårt nystriglede ytre smelter gradvis og renner ned i sanden. Munnkurven gnager og en stadig mer aggressiv sult river i tarmene.

Jeg smugkikker bak mørke solbriller på de andre deltagerne. Vurderer konkurransen. To nordnorske skjoldmøyer med matchende antrekk og fjær i håret, og to yngre gutter som veksler mellom å være blekt skrekkslagne og rødmende svette. Inne i huset kokkelerer det siste paret, men de er gjemt bak mørke gardiner. Det må da gå an å slå denne gjengen grundig ned i støvlene. Eller?

Engelen Hege

Utnevnt ansvarlig for saueflokken, Hege Sletten, er en barmhjertig engel med lyse krøller og brede smil. Hun overvåker sine små lam med en sval hånd, lindrer tørre struper med saft, og geleider oss på do når nøden er som størst.  

 

Smygende lydmann

En såkalt lydmann kommer smygende ut av mørke skygger. Plutselig skyter han fart, forsvinner opp under mitt hvite skjørt, og dukker opp mellom kløften av to svette bryster. En ørliten mikrofon blir gaffet grundig fast til hyllene med gaffateip, og en liten svart boks dyttes bestemt ned i min hold-pusten-strømpebukse. «Ikke mist den i do» er beskjeden, og han forsvinner i en støvsky for å gi neste deltager samme service.

 

Showtime - innspilling tape 1.0

Rett før vi sklir av stolene og forsvinner ned i grusen som en svett og våt flekk, kommer omsider crewet og henter oss. Showtime! Vi spretter opp, tørker av oss veistøvet og klistrer på oss Hollywood-gliset.

Følg med på fortsettelsen i morgen!

TVN 20:30.

Nyt Kulinarisk fanatisme & Mitt kjøkken ruler Backstage!

 

2 kommentarer

Ruth Kolosfossen

28.04.2016 kl.14:48

Hei!

HERLIG PROGRAM!

Ønsker oppskrift på: Flesk og duppe!

På forhånd takk!

Fra Ruth.

Hege Ranita Karlstad

06.05.2016 kl.13:39

Ruth Kolosfossen: Hei Ruth :) Takk for det :) Du finner alle oppskriftene fra konkurransen på TVN sin mat-app.

Skriv en ny kommentar


Søk i bloggen


Hege Ranita Karlstad

Hege Ranita Karlstad

Jeg er en svært ivrig matfanatiker, som vokste opp på Hitra, men bor i dag i Trondheim. Jeg er stadig på jakt etter nye og spennende matgleder, og setter ekstra stor pris på gode og kortreiste råvarer.

Visjonen med bloggen er å inspirere andre til å oppdage hvilke fantastiske muligheter som finnes innen matlaging, samt bevissthet rundt hvordan råvarer produseres.

Sommeren 2013 vant jeg «NM i Streetfood» arrangert av Matprat, og fikk 1. og 2. plass i «Årets hjemmekokk». Jeg tar også på meg oppdrag hvor private selskaper ønsker å leie meg inn som «Hjemmekokk».

Kontakt: hegekarlstad@hotmail.no

Reklame

Medlem av

Matbloggtoppen
Matprat

Design av

Cathrine @ crazybeautifuldesign
hits