Innlegg i lokalavisa Hitra-Frøya: Hege Ranita skal rule i nytt matprogram

http://www.hitra-froya.no/

TVNorge skal i disse dager i gang med et nytt matlagingsprogram, hvor hitterværingen Hege Ranita Selvåg Karlstad er blant de som skal delta.

Fullverdig kjøkkenopplevelse

Denne gang skal ambisiøse hobbykokker kjempe mot klokka, nervene og hverandre for å finne ut hvem som med rette kan si at "Mitt kjøkken ruler".

 

Dette matbildet ga Hege drømmeturen

Lokalavisas matspaltist Hege Karlstad vant drømmeturen etter å ha brukt 12 timer på å lage og fotografere denne reinsdyrfileten.

I dette matlagingskonseptet utfordres hobbykokker til å levere etter restaurantstandard.

Hver uke konkurrer fire par, det kan være kjærester, søsken eller kollegaer. På hver sin dag skal de forvandle egne hjem til en fullverdig restaurantopplevelse.

De skal diske opp en tre-retters meny, designet for å imponere de andre deltakerne, men også dommerne i konkurransen, mesterkokkene Ole Martin Alfsen og Christopher Haatuft.

 

- Vi har hatt en fantastisk helg. Perfekt fra begynnelse til slutt.

Matbloggeren Hege Ranita Selvåg Karlstad fikk en drømmedag og friluftsmatlaging med Terje Ness ved foten av Hallingskarvet.

 

Dommerne i konkurransen er mesterkokkene Christopher Haatuft og Ole Martin Alfsen. Foto: TV Norge.

Dommerne i konkurransen er mesterkokkene Christopher Haatuft og Ole Martin Alfsen. Foto: TV Norge.

 

Kulinarisk Fanatisme

Hege Ranita Karlstad er en ivrig matfanatiker og matblogger, som har vokst opp på Hitra, men bor i dag i Trondheim.

Sommeren 2013 vant hun «NM i Streetfood» arrangert av Matprat, og fikk 1. og 2. plass i «Årets hjemmekokk».

Heges matblogg Kulinarisk Fanatisme finner du også via lokalavisa Hitra-Frøyas nettsider.

Vanvittig høyt nivå

? TV-seerne elsker matprogrammer, men det er få av de kjente og kjære seriene som gjenspeiler hva som har skjedd med hjemme-kokkene de siste 20 årene. For hverdagsganen er blitt langt mer avansert enn den var, samtidig som lysten til å imponere familie og venner med førsteklasses måltider har økt enormt, sier programsjef i TVNorge og Discovery Networks, Sverre Nordbø.

? Alle har noen i vennekrets eller familie som elsker å lage mat, og er kjent for å trylle fram de lekreste retter. Gjentatte ganger har de fått høre at de burde startet restaurant. Men vi ser hva som egentlig skjer når kokkeferdighetene settes på prøve, sier Nordbø.


Foto: TVN

- I Mitt kjøkken ruler krever vi at norske amatørkokker leverer måltider etter førsteklasses restaurantstandard. Flere av deltakerne har imponert oss med et vanvittig høyt nivå, selv om det nok også skal sies at enkelte av dem antakeligvis har fått vel mye ros fra omgangskretsen før de meldte seg på, sier Ole Martin Alfsen, dommer i Mitt kjøkken ruler.

De beste amatørkokkene vil får en plass i Mitt kjøkken ruler-finalen i Oslo.

 Når den siste mat-osen har lagt seg, vil ett av lagene stå igjen med seieren og 250 000 kroner i premiepenger.

Hvorvidt det blir Hege Ranita og hennes medarbeider Ingvar Aune, vil vise seg utover våren.

Første episode sendes 28.mars.

Én kommentar

Jens

14.03.2016 kl.11:21

Oi!! Hahah du bare må se dette.. Se hvordan de på 19000-tallet trodde verden kom til å se ut idag. https://verdensveg.wordpress.com/2016/03/14/postkort-fra-1900-tallet-viser-hvordan-de-trodde-frsmtiden-sa-ut/

Skriv en ny kommentar


Søk i bloggen


Hege Ranita Karlstad

Hege Ranita Karlstad

Jeg er en svært ivrig matfanatiker, som vokste opp på Hitra, men bor i dag i Trondheim. Jeg er stadig på jakt etter nye og spennende matgleder, og setter ekstra stor pris på gode og kortreiste råvarer.

Visjonen med bloggen er å inspirere andre til å oppdage hvilke fantastiske muligheter som finnes innen matlaging, samt bevissthet rundt hvordan råvarer produseres.

Sommeren 2013 vant jeg «NM i Streetfood» arrangert av Matprat, og fikk 1. og 2. plass i «Årets hjemmekokk». Jeg tar også på meg oppdrag hvor private selskaper ønsker å leie meg inn som «Hjemmekokk».

Kontakt: hegekarlstad@hotmail.no

Reklame

Medlem av

Matbloggtoppen
Matprat

Design av

Cathrine @ crazybeautifuldesign
hits