Jeg skal delta på TVN sitt nye matprogram: Mitt kjøkken ruler! - Første episode 28. mars!

Et helt nytt konsept braker løs på TVN 28. mars - og jeg er med!

Sammen med en av mine medarbeidere på jobb, Ingvar Aune, har vi fristet lykken som tv-stjerner og amatørkokker.

Følg med på TVN og se hvordan det gikk!

Vil du også lese om "Mitt kjøkken ruler  - Backstage" - så er det bare å følge med på bloggen!

 

Les mer på TVN sine sider her: http://www.tvnorge.no/programmer/mitt-kj-kken-ruler/hobbykokkene-ruler-1.34390

I TVNorges nye matlagingsprogram kjemper ambisiøse hobbykokker en heseblesende kamp mot klokka, nerver og hverandre for å finne ut hvem som med rette kan si at Mitt kjøkken ruler.

TV-seerne elsker matprogrammer, men det er få av de kjente og kjære seriene som gjenspeiler hva som har skjedd med hjemme-kokkene de siste 20 årene. For hverdagsganen er blitt langt mer avansert enn den var, samtidig som lysten til å imponere familie og venner med førsteklasses måltider har økt enormt, sier programsjef i TVNorge og Discovery Networks, Sverre Nordbø.

Mat på restaurantnivå
I Mitt kjøkken ruler utfordres norske hobbykokker til å levere etter restaurantstandard. Hver uke skal fire par, på hver sin dag, forvandle egne hjem til en fullverdig restaurantopplevelse. Parene skal diske opp en tre-retters meny, designet ikke bare for å imponere de andre deltakerne, men også de kravstore dommerne, mesterkokkene Ole Martin Alfsen og Christopher Haatuft.

Alle har noen i vennekrets eller familie som elsker å lage mat, og er kjent for å trylle fram de lekreste retter. Gjentatte ganger har de fått høre at de burde startet restaurant. Men vi ser hva som egentlig skjer når kokkeferdighetene settes på prøve, sier Nordbø.

Har imponert dommerne
I Mitt kjøkken ruler krever vi at norske amatørkokker leverer måltider etter førsteklasses restaurantstandard. Flere av deltakerne har imponert oss med et vanvittig høyt nivå, selv om det nok også skal sies at enkelte av dem antakeligvis har fått vel mye ros fra omgangskretsen før de meldte seg på, sier Ole Martin Alfsen, dommer i Mitt kjøkken ruler.

Hver uke konkurrerer fire par, det være seg kjærester, søsken eller kolleger, med enorme gastronomiske ambisjoner, om en plass i Mitt kjøkken ruler-finalen i Oslo. Når den siste mat-osen har lagt seg, vil ett av lagene stå igjen med seieren og 250 000 kroner i premiepenger.

 

Følg med på "Mitt kjøkken ruler - Backstage"!


Nyt Kulinarisk fanatisme & Det gode liv som tv-stjerne!

 

4 kommentarer

VapeNorge

07.03.2016 kl.09:46

Ser veldig gøy ut! :D Må få med meg detta :)

Ole

07.03.2016 kl.14:28

Gøy!!! Hei! Visste du at alle sentralbankene i verden eies av en og samme familie? Les historien på verdensveg.wordpress.com

eveliin

11.03.2016 kl.23:45

så fine bilder :D ser ut som dere koser dere :D

Hege Ranita Karlstad

28.03.2016 kl.12:46

eveliin: Takk for det :) Det var skikkelig moro! :)

Skriv en ny kommentar


Søk i bloggen


Hege Ranita Karlstad

Hege Ranita Karlstad

Jeg er en svært ivrig matfanatiker, som vokste opp på Hitra, men bor i dag i Trondheim. Jeg er stadig på jakt etter nye og spennende matgleder, og setter ekstra stor pris på gode og kortreiste råvarer.

Visjonen med bloggen er å inspirere andre til å oppdage hvilke fantastiske muligheter som finnes innen matlaging, samt bevissthet rundt hvordan råvarer produseres.

Sommeren 2013 vant jeg «NM i Streetfood» arrangert av Matprat, og fikk 1. og 2. plass i «Årets hjemmekokk». Jeg tar også på meg oppdrag hvor private selskaper ønsker å leie meg inn som «Hjemmekokk».

Kontakt: hegekarlstad@hotmail.no

Reklame

Medlem av

Matbloggtoppen
Matprat

Design av

Cathrine @ crazybeautifuldesign
hits