Marinert agurkbånd

Agurkbånd er stilig pynt til retten, og smaker godt. Passer ekstra godt til fisk, men går også til kjøtt.

Ingredienser:

  • Agurk
  • 0,5 dl hvitvinseddik
  • Demerara brunsukker
  • Limezest
  • Salt og pepper


Bruk en ostehøvel og skjær lange bånd av agurken. Bland hvitvinseddik med ca et par ss sukker, en ts limezest, et dryss salt og pepper. Smak deg fram til passe blandingsforhold. Hell dressingen over agurkbåndene og la de marinere i minimum ti minutter. 

Her brukt som forrett sammen med hvalbiff.

Nyt Kulinarisk fanatisme & Det gode liv!

Én kommentar

facelessfashiion

29.03.2016 kl.10:44

Så spennende :)

Skriv en ny kommentar


Søk i bloggen


Hege Ranita Karlstad

Hege Ranita Karlstad

Jeg er en svært ivrig matfanatiker, som vokste opp på Hitra, men bor i dag i Trondheim. Jeg er stadig på jakt etter nye og spennende matgleder, og setter ekstra stor pris på gode og kortreiste råvarer.

Visjonen med bloggen er å inspirere andre til å oppdage hvilke fantastiske muligheter som finnes innen matlaging, samt bevissthet rundt hvordan råvarer produseres.

Sommeren 2013 vant jeg «NM i Streetfood» arrangert av Matprat, og fikk 1. og 2. plass i «Årets hjemmekokk». Jeg tar også på meg oppdrag hvor private selskaper ønsker å leie meg inn som «Hjemmekokk».

Kontakt: hegekarlstad@hotmail.no

Reklame

Medlem av

Matbloggtoppen
Matprat

Design av

Cathrine @ crazybeautifuldesign
hits